Sommer farvel 2015

Sommerens farvel. 2015

 

Sommerens Farvel 2015.

 

Til trods for en lidt kedelig våd sommer har Ældreidrætten blomstret i fuldt flor hele sæsonen.

 

Poula er som altid med på nye ideer, så da hun fik et billigt tilbud fra Egons Turistfart, om et 3 dages krydstogt til Norge fik hun hurtigt kastet det tilbud i luften. Og i marts måned drog ca. 45 pers. af sted på en hyggelig tur, som godt kan tåle at blive gentaget.

 

I april startede sommeraktiviterne. Som noget nyt blev der opstart af Krolf en blanding af Golf og Kroket 8 Damer har moret sig med det tirsdag formiddag.

 

Onsdag formiddag mødte 12 trofaste damer op, for at spille Kroket. Det har været nogle aktive damer, der hen over sommeren har været til stævner i andre klubber i alt 4 gange har de været ude at spille. Den ene spiller Tove Jensen blev puljevinder ved det ene stævne. Stort tillykke Tove.

 

Den 6 Juli havde Poula arrangeret bustur til Bakken hvor vi skulle ind og se Matdorbyen. Igen en fyldt bus fra Egons Turistfart og Niels bag rattet kunne det kun blive en god dag. Vel ankommet til Bakken fik vi en guidet rundtur i Korsbæk, Hvor der levende blev fortalt om seriens tilblivelse rigtigt interessant.

 

Efter endt rundvisning gik vi på Postgården hvor vi blev mødt af personale, der modtog os med ærbødighed og klædt i tøj som vi så det i serien. Samtidig var de blevet skolet til at betjene os på samme måde som de gjorde dengang. Under middagen fik vi besøg af Oberst Hakkel, Misse Møghe og Iben.

 

Os der dyrker Idræt om sommeren har en tradition med en sommerudflugt, og i år gik den Odsherred nærmere bestemt Hørve. Men turen startede ved Skamstrup gadekær med medbragt kaffe kage, Der efter gik turen til et dukke museum i Hørve hvor der var over 1000 dukker udstillet meget flot.

 

Er man på tur med Poula har hun altid noget i ærmet, så da vi kørte fra Hørve blev vi bedt om at køre mod Jyderup hvor vi endte på Kløveshøj, her havde Poula Forskellige spil med som vi så skulle dyste i, det gav anledning til mange udbrud men sjovt var det.

 

Efter denne duel kørte vi mod Ruds Vedby hvor vi havde bestilt bord og efter at have fået hvad vi kunne spise og drikke blev vi enige om at slutte festen og vende næsen hjem. Igen havde vi haft  en fantastisk dag med grin og sjov. Det er en god grund til at begynde på sommer idræt.

 

Til slut lige påmindelse om at Seniordans er flyttet til tirsdag eftermiddag kl.14. start den 22 september.

 

Gymnastikken er stadig onsdag formiddag kl.10. med start den 23 september.

 

Tove Madsen.      

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

25.06 | 21:32

Det er en helt fantastisk hjemmeside. Nok,den flotteste jeg har set.

07.04 | 19:07

Er det muligt at leje en badminton bane en gang eller 2 om ugen?
Mvh Peter

08.02 | 08:18

hvornår blev Niløse bygget og hvorfor